mandag 9. juni 2014

09.06.14

I dag var det lille Mr Orange som skal hete Birk som reiste til sitt nye hjem. Han blir i Bergen og flytter hjem til Arni the Boss fra forrige kull. Arni kom inn i hagen og hilste på alle fire valpene og det syntes de var stor stas. Lille Birk likte Arni veldig godt og klarte ikke å la han være i fred mens han var i hagen så dette tror jeg skal gå veldig bra.

Birk klarte hjemturen fint uten å bli bilsyk. Hjemme har han kost seg med storebror Arni og det virker som at Arni er godt fornøyd med å ha fått et nytt familiemedlem. Så kommer det an på hva Arni synes når det går opp for han at Birk biter ;)
De tre siste valpene har kost seg i hagen mesteparten av dagen. Det har vært varmt og de har for det meste lagt i skyggen og sovet. Nå når det har blitt kaldere ute så har de livnet litt mer til. Akkurat nå er de på verandaen og koser seg. De kan fritt velge om de vil være der eller på stua, men de foretrekker verandaen. Nå når de er så få, blir de litt mer "personlige" på en måte. Det blir mer tid til skikkelig kos uten at vi blir avbrutt hele tiden. Alle tre har lagt seg på rygg og tydelig bedt om å bli klødd på magen og det har vi klart fint uten at noen av søsknene har kommet og avbrutt oss. Kosestundene på fanget blir også lengre og roligere. Det er ikke så mange andre som maser nå. Når jeg skulle legge de nå i kveld var det vanskelig å løfte "nr 2" fordi han bare la seg på rygg :)
Zelante har tatt det greit med hensyn til de valpene som har reist. I dag så ho lille Birk vel avgårde i bilen uten at ho gjorde noe stort nummer ut av det.
De valpene som har reist til sine nye hjem tidligere har så langt bare fått positive tilbakemeldinger. De har sovet godt om nettene og flere av de går på døra når de må på do. De har brukt dagene til å bli kjent med sine nye familier og til å bli kjent i hagene. Det rapporteres om lite biting, men der tror jeg at det bare er ei lita pause til de føler seg helt trygge i sine nye hjem. Da tenker jeg at de kommer til å vise hvor skarpe tenner de har. Gullungene mine :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar