onsdag 11. juni 2014

11.06.14

Vi har hatt et vannvittig vær i dag, torden og lyn så hele huset ristet. Da var det deilig å observere tre hunder som sov seg gjennom hele greia!
Det var Mr Grå sin tur til å dra i dag. Hans navn er Brigido som betyr snill, til daglig vil han bli kalt "Marco". Lille Marco er en av de valpene som skal bli værende i Bergen. Han skal bo hos menneske Arni og familien hans. Arni som skal ha Marco er samme Arni som Arni the boss fra forrige kull er kalt opp etter. Det synes jeg er veldig kjekt. Mr Grå tror jeg kanskje er det valpen som det har vært lettest å gi fra seg ene og alene fordi han kommer snart tilbake for å være på ferie hos oss. Det gleder jeg meg veldig til!
Nå er det bare Mr Blå som er tilbake, han skal være her til i morgen. Han synes det er blitt ensomt nå, ikke noen å leke med eller å erte. Han har for det meste villet ligge på fanget og kose. Han er så rolig at vi ikke merker at han er her i det hele tatt. Han kommer nok til å bli gledelig overrasket når han kommer til familien og ser alle barna som er klare til å gi han oppmerksomhet og kos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar