lørdag 7. juni 2014

07.06.14

I dag det vært starten på slutten. Nå er valpene begynt å flytte til sine nye hjem. Først ute var Mr Grønn - eller Bosco som er navnet hans. Bente og Elias kom med fly til Bergen i dag tidlig og etter å ha kost seg på Lagunen var det to stykker som var veldig spente jeg hentet. Når vi kom hjem til oss stod Zelante klar til å sjekke at godbitene som var i ryggsekken var av så god kvalitet at Bosco kunne få resten. Godbitene smakte og de fikk endelig hilse på sitt nye familiemedlem.
Jeg tror trygt vi kan si at det var kjærlighet ved første blikk. Elias var egentlig klar til å ta med seg hele gjengen, men mammaen var litt skeptisk til det... (Noe jeg tror de andre valpekjøperne er veldig glade for). Etter å ha tilbragt ei stund i hagen der Bosco go de nye eierne ble kjent med hverandre var det på tide å kjøre de tilbake til Flesland.
Vi tenkte at det ble litt for tøft for Bosco å være alene i buret for første gang så tanken var at han skulle få sitte på fanget til Bente. Men, han sutret og var ikke helt tilfreds så vi hentet frem flyburet og la han i det. Da la han seg til å sove resten av kjøreturen. På Flesland var flyet selvsagt forsinket og han fikk tilbringe en del tid på terminalen. Men, det hadde gått helt fint - han gikk ei stund og kikket før han la seg til å sove på gulvet. På flyet lå han i buret og sov (på ryggen) hele veien. Når han skulle ta bussen til Skjeberg, skvatt han litt akkurat idet bussen slapp ut luft ellers var han rolig og snill på hele turen. Nå er han kommet til sitt nye hjem og koser seg sammen med den nye familien sin.

Den andre som reiste var frk Gul som egentlig heter Bibi. Familien hennes kom mens Bosco satt på flyplassen og ventet.
De tilbragte også ei god stund i hagen før de tok med seg Bibi i bilen hjem til Stavanger. Bibi har også hatt en fin tur hjem, sovet når de har kjørt og vært ute på tur og tisset og lekt når de har ventet på fergene. Nå er ho kommet til sitt nye hjem og den nye familien hennes har fått merke kjennetegnet til Frk Gul - en hale som logrer konstant.
De andre valpene har vært mye i hagen og kost seg. På slutten av kvelden var de på verandaen og lekte før de sovnet. Lille frk Lilla har lagt og sovet i flyburet sitt. På tross av at det er seks valper igjen, så merkes det at det mangler to i flokken....
Zelante har gjort det samme som sist, tatt seg en runde i huset og sjekket. Når ho ikke fant noen valp, så virker det ikke som at ho har tenkt noe mer over det.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar