lørdag 19. april 2014

19.04.14

Fortsatt er alt bare velstand. Zelante har slappet litt mer av i mammarollen i dag og har både gått seg en liten tur, samt lagt på sofaen og sett beundrende på de små vidundrene sine. Når ho sover, så sover ho skikkelig tungt - helt til en av valpene lager en lyd.... Vaktinstinktet som ho normalt ikke har, er vekket til live igjen. Når jeg støvesugde la ho seg beskyttende rundt alle valpene sikkert for å forsikre seg om at ingen av de forsvant i støvesugeren. Og når den skumle valpespisende naboen gikk forbi huset vårt så sa ho klart i fra om her er det ingen vits å prøve seg :)
Det er blitt mer lyd i valpene når de spiser nå, det høres ut som at de nyter maten. Jeg kan tydelig høre at de svelger også kommer det et lite nytelsesgrynt etterpå. Og da har jeg ikke nevnt smattingen engang..... De er veldig samstemte, det svelger bokstaveligtalt i kor. De fleste ligger ved patten og spiser til de sovner ved matfatet. Dersom en av søsknene klatrer over de for å finne en god plass å ligge, eller for å finne en annen patte - så reagerer de ikke i det hele tatt. Men, om søsknene kommer i nærheten av den patten som den sovende nettopp har sugd på, da våkner den og hiver seg over matfatet igjen..... Hva synes dere om lille blå sin stil ved matfatet? Han spiser....
Ørene står ikke lenger rett ut på lille rød, men henger nå ned som skikkelige portisører skal. Ikke alle som har fått ørene på plass enda, men det kommer.
Bevegelsene til valpene blir mer kontrollerte. Lille Rosa og lille rød er de som har reist seg mest opp når de skal gå i dag. Men, de er ikke helt stødige så om de retter knærne for mye ut, så velter de over ende i valpekassa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar