tirsdag 22. april 2014

22.04.14

I dag var det mye tydeligere at valpene kom mot meg når jeg satte meg ned i valpekassa. De kom og la seg tett inntil meg for å sove der. Zelante fant ut at det var ei god mulighet til å få fri og la seg på utsiden av valpekassen mens jeg var oppi.
Når valpene sover er det så utrolig stille, av og til blir jeg litt redd for at noe er galt også sitter jeg der og sjekker at alle puster eller har de små bevegelsene som de skal ha. Jeg synes det er vanskelig å forstå at noen kan sove så godt. I dag, når jeg veiet de, så sov de hele tiden mens jeg løftet de opp, la de i skåla og tilbake i valpekassen... Det må vel bety at de er trygge så langt i allefall. Zelante er nok ei flink mamma som bringer roen sin med seg inn over alt. Også plutselig, etter at de har sovet ei god stund så våkner de og finner ut at VI ER SULTNE MAMMA, MAMMA, MAMMAAAAAAAAAAAAAAA Så er det yrende liv mens de diskuterer hvem som skal ha hvilken patte, helt til alle ligger og suger og lager fornøyde stønnelyder i kor. Da blir det gradvis stillere til alle er mette og gode og er sovnet igjen....
Jeg har glemt å fortelle dere at de har begynt å bjeffe, nå er det ikke lenger bare sinte måseskrik som høres når de er sinte på søskenene, men bittesmå søte bjeff.

1 kommentar:

  1. De er så blanke og fine i pelsen, skulle tro de var "nypussa" :-)

    SvarSlett