lørdag 17. mai 2014

17.05.14

På selveste 17 Mai fikk alle valpene sitt første bad. Lille frk Rød, frk Rosa, mr Blå og mr Grå syntes det var helt toppers og stod og logret mens jeg såpet de inn. De andre valpene syntes det var greit nok, men ikke helt det kjekkeste de har opplevd. Mamma Zelante fikk seg også en tiltrengt dusj og plutselig var hele formiddagen forsvunnet.
Lille frk Rosa oppdagde speilbildet av seg selv i glasset på ovnsdøra til komfyren i dag. Ho stod og kikket på seg selv, skakket på hodet og lurte nok litt på hvem denne flotte valpen var - den har ho jo ikke sett før... Ho brukte fremlabbene til å dunke bort i døra som for å be om at de skulle leke - uten at ho fikk noe respons tilbake. Selvsagt var ikke fotoapparatet i nærheten.... Og, om det er i nærheten så er det ikke alltid så lett å få tatt bilder av gullene..... De er veldig sosiale:)
De har som vanlig vært på stua og lekt, når salutten gikk så var det ikke en eneste valp som reagerte. De sjekket ikke engang hva mamma gjorde. Når de er våkne er de løse så lenge jeg ikke holder på med andre ting enn å passe valper, men når de sover så er de i bingen på stua. Akkurat som forrige kull. Det forrige kullet hadde en utbryter dronning og konge blant seg og de to sørget for at valpene var løse omtrent når de ville. Dette kulle har ikke det, istedet har de funnet ut at ved samarbeid så kan en komme seg langt og i dag gikk de sammen og flyttet med seg valpebingen, slik at de kom seg et stykke utpå gulvet - selv om de var innesperret ;) De er noen ordentlig gode gullklumper! Som både jeg og Zelante liker å leke med.
Utpå ettermiddagen fikk de seg en liten tur i hagen. Der fikk de se mamma jage den store skumle katten og høre alle barna som blåste i 17 Mai fløyte.
Resten av dagen - har vi sovet alle sammen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar