lørdag 31. mai 2014

31.05.14

Enda an flott dag og valpene har vært i hagen eller på verandaen helt til nå. De fikk prøve seg på badingen igjen, og det går stadig bedre. De beveger seg lettere i vannet, selv om de fortsatt ikke er 100% komfortable med det våte elementet. De synes det er helt greit å gå utav bassenget og har funnet ut av både måten og veien helt av seg selv. Det beste med hele badingen er tørkingen og når vi tørker èn - står de andre i kø og venter på sin tur. Når de blir tørket så kommer det skikkelig gode koselyder og om jeg legger de på gulvet innpakket i håndkle, så bare ligger de der og koser seg lenge. Vi har fortsatt besøk og OM begynner å føle seg litt tryggere på valpene, men fortsatt synes han at de har skumle tenner....
 Zelante donerte lørdagsbiffen sin til valpene. Stakkars Mr Orange som lå og sov holdt på å gå glipp av hele greia mens Mr Grønn som var nærmest forstod at her er det noe godt på gang. Han løp og hentet biffen også løp han og gjemte seg bak sofaen før noen av de andre valpene forstod hva som skjedde i det hele tatt. Mr Grønn hadde nok store planer om å kose seg med hele biffen helt for seg selv. Men, jeg var litt redd for at han da skulle få vondt i magen så jeg delte opp biffen slik at alle fikk smake. Den eneste beskrivelsen på hva valpene syntes om biff var - FANTASTISK. De første som smakte syntes ikke det var nødvendig å dele med de andre, de ville ha alt for seg selv. Og de som brukte litt tid på å tygge sin bit, oppdaget fort at da stod søsknene klare til å stjele maten utav munnen på de.
Alene treningen i dag er det hanhundene som har fått, de fikk samme runde som tispene i går men i dag var det litt mindre som skjedde ute. Med unntak av noen biler, så var det veldig stille. Men de fikk i det minste forsøkt å være litt alene og å gå på nye underlag så får vi ta oss flere alene-turer en dag senere.
Nå har valpene fått kveldsmaten sin og de og Zelante ligger på gulvet nedenfor meg og koser seg med griseører og grisehaler - skikkelig familielørdagskos :) Lille Mr Grønn som måtte dele biffen med de andre, har ikke lyst til å gjøre det samme med griseøret derfor ville han inn i bingen og legge seg. Nå ligger han helt alene og koser seg med griseøret i bingen mens de andre veksler mellom å leke og ligge på gulvet og kose med ett eller annet :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar