fredag 9. mai 2014

09.05.14

I dag har været ikke vert slik at valpene kunne gå ut, altfor surt og kaldt. I stedet har de måtte kose seg på stua. Det virker ikke som at de har så veldig mye i mot det.

Det er ikke så lett å forstå seg på små valper. I går fikk de mat ei lita stund før vi fikk besøk - da lekte de mye før de fikk maten og så sov de gjennom hele besøket.... I dag tenkte jeg at vi skulle gjøre det motsatt, først besøk så mat. Enda en gang sov de seg gjennom hele besøket. Å ligge på fanget til de besøkende er visst bare kos. Vi avsluttet besøke med at valpene fikk mat - så kan dere gjette hvem som lekte og koste seg lenge etter at valpene var gått... Nå ligger de og sover igjen.
Jeg har laget en større lysboks for å prøve å få skikkelig flotte bilder av valpene, når en har valper på stua - ja da flytter en "verkstedet" på stua også så i dag har valpene fått hørt på både hammerslag og spikerpistol - også måtte jeg jo støvesuge etterpå....

Nå har de tydelig begynt å klø i tennene og de har byttet ut sugingen på fingrene med å bruke fingrene til å klø gommene med. Det er nok ikke lenge før det er full fart i Pirayaene nå :)
I gårkveld og i dag har de begynt å vise interesse for å leke med "ting" som jakker som henger på en stol eller wetbeden som de egentlig skulle ligge på. Det er nå alt det gøye begynner :)

De største valpene har fått ordentlige halsband på seg det brydde de seg ikke om i det hele tatt. Alle beholder samme farge hele veien :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar