søndag 11. mai 2014

11.05.14

Vi har hatt mye besøk i dag også vi. Først ei familie som synes at det er fire lange uker å vente på at valpen skal komme hjem. De fikk både kose masse med valpene og være med å hjelpe til med å bære alle valpene ut, slik at vi kunne gi de mat. Favoritten blant barna var utvilsomt lille Frk Lilla - så er det bare det at mamma og pappa har sagt de vil ha en hanhund.... Når de reiste hjem var de veldig spente på hvilken valp som snart skal flytte inn til de - og det virket som at det kan bli et lite kompromiss med at når valpen flytter hjem, så skal den få lilla halsbånd - selv om det er en hanhund. 
Det som er så kjekt, er at når valpene er trøtte  - så legger de seg og sover og da sover de uten å verken bry som om besøk eller andre ting som måtte skje.
Når valpene våknet igjen, var besøket vekk og de fikk komme en ny runde ut i hagen. Nå begynner de å synes at det er greit å være der og denne gangen fikk alle bæsjet ute før jeg tok de inn igjen. Så var det ny runde med soving.... Før vi fikk nytt besøk. Denne gangen var det Helene og Nora og Jannice og lillegutt. På ny ble det masse kos på valpene og i tillegg fikk vi pratet masse foto. Kan en tenke seg noe bedre?
Nå har Zelante og jeg gått oss en liten tur mens valpene sov, når vi kom tilbake slapp de løs på stua og har kost seg der en 20 minutters tid. I dag er første dag de virkelig har lekt med lekene. De har gått og bært på kosedyrene (som er neste like store som valpene) og som andre barn så er det leken den andre har som er mest spennende og på grunn av det har de hatt litt dralek. Nå ligger valpene strødd ut over hele stua og sover igjen,om ei lita stund skal de få mat før vi alle skal gå og legge oss. De er blitt veldig flinke til å sove om natta, Zelante gir de mat en gang - utover det så sover de helt til jeg eller Zelante kommer inn til valpekassa. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar