lørdag 10. mai 2014

10.05.14

Valpene har hatt en opplevelsesrik dag i dag. Først fikk de maten sin på kjøkkenet for første gang, når de hadde spist sin egen mat fant de ut at mamma Zelante også hadde god mat og de var borte og forsøkte å smake på tørrforet hennes. De spiste noen få kuler, spesielt Frk Rosa, Frk Rød og Hr Orange syntes den var god. De har også prøvd å drikke litt vann, men foreløpig synes de at melk smaker mye bedre. Lille Grønn tok seg likegodt et bad i vannskåla til mamma Zelante, men han var ikke helt sikker på om han likte det....
Etter frokosten, måtte valpene på do som valper flest må. Jeg fulgte nøye med at lille gul fikk sitte i fred mens ho holdt på med sist og var klar til å plukke opp når ho var ferdig. Plutselig ble jeg veldig våt på ene foten, da var det lille grå som hadde funnet ut at det var en fin plass å bæsje på.... Jaja, slik er det å ha valper. Ikke et kjedelig sekund - og jeg elsker det!

Etter at valpene hadde sovet godt, kom Helene og Nora med hjelpere på besøk. Da fikk vi tatt noen flotte valpebilder mens Nora koste skikkelig med valpene på barns vis.
Valper trenger å sove skrekkelig mye så etter litt mat, var det på tide å sove igjen - mens jeg reiste for å hente reserve oldemor. Ut på ettermiddagen var det blitt godt og varmt ute, samtidig som en dugnadsgjeng stod rett utenfor hagen vår og lagde flis av greiner ved hjelp av en bensindrevet flisekutter. Her var det masse lyd, og alle valpene fikk derfor maten sin i hagen denne gang. De synes fortsatt at gresset er litt ekkelt å gå på, men det begynner å komme seg.
Nå har de nettopp fått være løse på stua og i dag har de oppdaget gardinene, så gardinene har fått valpestyling og alle har fått en knute slik at ikke valpene skal ødelegge de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar