fredag 23. mai 2014

23.05.14

Valpene har hatt en fantastisk dag i dag! Først fikk vi besøk av den godeste Solveig. Når valpene såg henne, så tror jeg at de tenkte - "ett nytt menneske så flott!! Henne MÅ vi smake på :)". Alle bare løp rett bort til henne uten å tenke seg om i det hele tatt. Når Solveig kom ble ho umiddelbart satt i arbeid med å bære valper ut i hagen. Når valpene var kommet i hagen, så fikk ho først jobben med å plukke bæsj før det gikk i mating, lek og kos. Etter ei lita stund var valpene trøtte og trengte å sove igjen. Siden gresset var vått, ble sovestunden tilbragt i bingen. Og Solveig fikk endelig slappe av med en kaffikopp - det er ikke bare, bare å komme på arbeidsleir i helgene :)
Mens valpene sov, ble det montert basseng på verandaen også ble det fylt med passelig lunket vann og når valpene våknet fikk de seg en våt overraskelse. Alle valpene havnet i bassenget, dvs Mr Blå kom dit litt senere enn de andre fordi han ville sove litt lenger. Oppe i bassenget slet valpene veldig med å bestemme seg for om det var kjekt eller bare ekkelt. De klarte ikke helt å bestemme seg for om de skulle stå på tre eller fire ben og prøvde seg frem for å se hva som var best. Lille frk gul syntes at når en skulle bevege seg i bassenget så var hopping det mest effektive og på den måten så sørget ho for at de som stod på utsiden også ble gode og våte. Zelante syntes at vannet til valpene var det beste ho hadde smakt på lenge og gjorde sitt beste for å drikke opp alt sammen....
Etter badingen fikk valpene løpe i sola på verandaen og de fleste fikk skikkelig "våthundraptus" de løp og hoppet og koste seg. Det beste var nok allikevel  når Solveig kom med handkleet for å tørke. Spesielt lille mr Orange forelsket seg der og da i Solveig og ho ble helten for resten av kvelden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar